RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Mioara Petrescu (USR) admite că este posibil să-l ajute pe primarul Dumitru Pantazi, prin candidatura sa

Candidatul USR pentru funcția de primar, Mioara Petrescu a admis astăzi că prin candidatura sa este posibil să beneficieze din punct de vedere electoral, primarul Dumitru Pantazi. Declarația a fost dată în contextul în care USR Pașcani a anunțat că a refuzat oferta făcută de PNL, organizația locală, de a candida pe liste comune la alegerile din 27 septembrie 2020.

Întrebată dacă candidatura sa la funcția de primar nu l-ar ajuta pe primarul Dumitru Pantazi, candidatul USR Pașcani a declarat că acest lucru este posibil și că la el trebuie să se gândească toți candidații de dreapta.

„Posibil. La acest lucru consider că trebuie să gândească absolut toți actorii politici de pe partea dreaptă, care acționează acum în Pașcani”, a admis Mioara Petrescu, candidatul USR pentru funcția de primar.

Reamintim că în acest weekend au fost negocieri între PNL și USR pentru susținerea lui Marius Pintilie la funcția de primar, după modelul coaliției dreptei de la București. Cei din USR ar fi solicitat, în schimbul susținerii lui Pintilie, funcția de administrator public și trei locuri de consilieri locali. Deși aceste solicitări ar fi fost îndeplinite de PNL, USR Pașcani a anunțat astăzi că refuză să candideze pe liste comune cu liberali.

  

Related posts

AUR, scor ruşinos la alegerile din R. Moldova: Nici măcar 0,5 % dintre basarabeni nu i-au votat

Redacția

Dăncilă, iubita pușcăriașilor ieșeni. Ea s-a impus doar în secțiile unde au votat aceștia

Redacția

Niță Dermide candidează din partea ARD la senatori contra lui Constantinescu

Marius Parteni
Încarcă...