RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Mioara Petrescu, membru în Biroul Local USR, dispusă să poarte discuții pentru o alianță electorală împotriva PSD!

NewsPascani.com a anunțat ieri că în perioada următoare între PNL și USR ar urma să aibă loc discuții cu privire la o alianță electorală împotriva PSD și a primarului Dumitru Pantazi, în perspectiva alegerilor locale din acest an. Informația a fost confirmată atât de Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani, dar și de Laurențiu Mistreanu, președintele USR Pașcani.

Inițiativa a fost luată de liberali care au lansat invitația la o întâlnire.  Astăzi, Mioara Petrescu, candidatul USR pentru funcția de primar, a declarat, atunci când a fost întrebată dacă formațiunea din care face parte se va alia cu PNL, că pentru a împiedica un nou mandat al primarului Dumitru Pantazi ia în calcul discuții cu un alt partid.

„Pentru a reuși să împiedicăm încă un mandat al domnului Pantazi la Primărie suntem dispuși să luăm în calcul discuții cu orice forță politică care va sprijini acest lucru. Aceste discuții vor fi însă purtate pe picior de egalitate, în sensul că vom dori să creem un echilibru al puterilor. Ați observat ce înseamnă o majoritate  într-un consiliu local. Pantazi a avut o majoritate și a fost o majoritate toxică. Ori o majoritate dată de un partid unic nu este de dorit. Noi sprijinim un consiliul local cu o coloratură diversă și care să fie unită pe proiectele necesare dezvoltării Pașcaniului”, a declarat Mioara Petrescu, candidatul USR la Primărie.

Conform calendarului adoptat de Parlament, alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie, anul curent.

  

Related posts

Viceprimarul Vasile Axinte: „Eu îmi voi menține votul de asociere la ARSACIS. Cetățenii nu au de suferit!” PLUS „Strângerea de semnături este coordonată de Actualitatea TV”

Răzvan Grecu

Se confirma victoria zdrobitoare a Maiei Sandu, s-au numarat deja peste 76% din voturi. AUR are 0,4%

Redacția

Chirica preia controlul PSD Iași. Maricel Popa – candidatul pentru CJ Iași. Tabăra Lupu-Stanciu a pierdut controlul

Marius Parteni
Încarcă...