RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentSocial

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a participat sâmbătă la Gala Tinerilor din mediul rural, care a avut loc la Hălăuceşti (FOTO)

 La eveniment au fost prezente oficialități locale si județene, între care europarlamentarul Dragoș Pîslaru, prefectul județului Iași, Cojocaru Petru Bogdan, reprezentanți ai I.S.J.Iași, între care Inspectoarea generală Luciana Antoci și insp.adj. Gabriela Nedelcu.

Sat european de Tineret 2022-2023 a fost un eveniment organizat de Guvernanţa programului European Youth Village şi care arată că „tinerii, prin proiectele lor, pot aduce schimbarea în bine în comunităţile din care fac parte.

„Am spus şi eu prezent la Gala Tinerilor din mediul rural, care a avut loc la Hălăuceşti (Iaşi), Sat european de Tineret 2022-2023, un eveniment organizat de Guvernanţa programului European Youth Village şi care arată că tinerii, prin proiectele lor, pot aduce schimbarea în bine în comunităţile din care fac parte. Tinerii aduc idei noi, energie şi perspective diferite asupra problemelor de zi cu zi, prin urmare consultarea lor devine o necesitate nu un favor. Felicitări tuturor echipelor care au ajuns în finală”, a scris Natalia Intotero, duminică pe Facebook.

Ministra Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse a adăugat că acest eveniment urmăreşte promovarea şi stimularea participării tinerilor din mediul rural la viaţa democratică, prin dezbatere asupra politicilor şi strategiilor naţionale şi europene de tinere.

  

„De asemenea, felicit tinerii din Hălăuceşti pentru tot ceea ce au reuşit să realizeze prin forţe proprii în aceşti ani de când fac parte din comunitatea European Youth Village şi sunt convinsă că au planuri mari pentru anul viitor. Organizatorilor, sincere felicitări pentru acest eveniment reuşit care urmăreşte să promoveze şi să stimuleze participarea tinerilor din mediul rural la viaţa democratică prin dezbateri asupra politicilor şi strategiilor naţionale şi europene de tineret, să faciliteze schimbul de bune practici în desfăşurarea de proiecte cu impact pozitiv în mediul rural”, a adăugat Natalia Intotero.

facebook Natalia Intotero, Cojocaru Petru Bogdan

Related posts

Un urs a ajuns ieri in zona Cetatii Neamtului! RO-Alert

Redacția

Şansa 2010 organizează un concert Remember special

Oana Cordoneanu

Protecția Consumatorilor a deschis Comandamentul Litoral 2023 / Comisarii din ţară, prin rotaţie în control în staţiuni

Redacția
Încarcă...