NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mesajul unui cetățean din Gâștești, după problemele apărute în cazul extinderii rețelei de gaz metan!

Cetățenii din Gâștești afectați de modul în care arătau străzile unde au fost executate o parte din lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale, par să fie mai liniștiți acum. Unul dintre cei care a semnalat situația a postat următorul mesaj.

„Așa cum am știut să critic noua conducere a Primăriei pentru faptul că eram lăsați într-o sițuatie destul de critică în urma săpăturilor efectuate de firma care se ocupa cu extinderea retelei de gaz, (fapt în sine foarte bun), care au efectuat lucrările într-un mod neprofesional, țin să spun acum un MULȚUMESC domnului PRIMAR și conducerii pentru faptul că au luat atitudine și au găsit forme legale pentru a ne ajuta și pentru implicarea lor în rezolvarea problemelor. Țin să precizez că domnul primar cât și domnul viceprimar au fost de câteva ori la fața locului, au văzut problemele și au contribuit la rezolvarea lor. Au ținut cont că pentru asta au fost alesi de noi, BRAVO. Asta nu înseamnă că dacă bate vântul și cade o crenguță, hai să fugim la domn primar să o ridice, dar aici era o problemă care devenise critică pentru că cetățenii din zona. Mulțumesc și domnului consilier OLARIU care a fost printre primii prezent la fața locului și a încercat să ajute, a sezizat problemele atât prin mediul on-line cât și personal, cetățenii din zonă vă mulțumesc”.

  
Advertisements

Related posts

Restricțiile sunt menținute pe strada Moldovei și întreg centrul municipiului!

Marius Parteni

Proiect nou pentru regularizarea Siretului. Guvernul trece la exproprieri

Redacția

Normalitate, Prosperitate?: Gică Zanet, administratorul public al Pașcaniului, este incompatibil! Sicme SRL a încasat în 2012 de la Spitalul Municipal de Urgență 235.168 de lei! Nimeni nu s-a autosesizat!

Răzvan Grecu
Încarcă...