RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mesajul unui cetățean din Gâștești, după problemele apărute în cazul extinderii rețelei de gaz metan!

Cetățenii din Gâștești afectați de modul în care arătau străzile unde au fost executate o parte din lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale, par să fie mai liniștiți acum. Unul dintre cei care a semnalat situația a postat următorul mesaj.

“Așa cum am știut să critic noua conducere a Primăriei pentru faptul că eram lăsați într-o sițuatie destul de critică în urma săpăturilor efectuate de firma care se ocupa cu extinderea retelei de gaz, (fapt în sine foarte bun), care au efectuat lucrările într-un mod neprofesional, țin să spun acum un MULȚUMESC domnului PRIMAR și conducerii pentru faptul că au luat atitudine și au găsit forme legale pentru a ne ajuta și pentru implicarea lor în rezolvarea problemelor. Țin să precizez că domnul primar cât și domnul viceprimar au fost de câteva ori la fața locului, au văzut problemele și au contribuit la rezolvarea lor. Au ținut cont că pentru asta au fost alesi de noi, BRAVO. Asta nu înseamnă că dacă bate vântul și cade o crenguță, hai să fugim la domn primar să o ridice, dar aici era o problemă care devenise critică pentru că cetățenii din zona. Mulțumesc și domnului consilier OLARIU care a fost printre primii prezent la fața locului și a încercat să ajute, a sezizat problemele atât prin mediul on-line cât și personal, cetățenii din zonă vă mulțumesc”.

Related posts

Cărțile funciare pentru locuințele ANL nu au fost întocmite bine. Mircea Zuzan: „Blocajul nu este la noi”

Oana Cordoneanu

Primăria Pașcani: Cum pot persoanele care găzduiesc refugiați să primească cei 20 de lei pentru hrană (DOC)

Redacția

Opoziția vrea să facă o comisie pentru piața vale! Scopul e de a pune presiune pe proiectant! Acoperire legală nu există!

Răzvan Grecu
Încarcă...