NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Mesajul primarului comunei Tătăruși, Costel Iosub, la început de an școlar!

Gânduri bune venite din partea primarului, Costel Iosub către copiii, părinții și profesorii din școlile comunei Tătăruși. Acesta și-a exprimat aprecierea față de tot ce au realizat elevii și cadrele didactice din comună până acum și le-a urat succes în continuare.

„Vreau să vă spun că încă de la primele ore ale dimineții, străzile din comuna tătăruși, Bucovina Mică erau pline de copii, părinți și cadre didactice care se îndreptau către școli. Școli cu porțile larg deschise să-i primească pentru un nou început un an nou școlar.

Advertisements

Școlile au fost pregătite primite de sărbătoare pentru ca procesul instructiv educativ în învățământul tătărușean să se desfășoare în cele mai bune condiții la Tătăruși. La toate locațiile avem încălzire centrală, toaletele sunt la interior și avem dotările necesare pentru ca elevii din comuna Tătăruși să primească cele mai bune informații și cele mai necesare. Ca de fiecare dată le-am mulțumit atât copiilor, cadrelor didactice, dar și părinților pentru ceea ce au făcut în anii precedenți, pentru învățământul tătărușean, i-am felicitat și le-am urat mult succes în noul an școlar și le-am zis și am făcut un pariu că învățământul din Tătăruși merită să facă performanță, cum de altfel, de-a lungul timpului a făcut. Vrem copii care să meargă la olimpiade, vrem copii care să reușească la liceele din județ și din țară, dintre cele mai bune în prima parte a listei, vrem ca învățământul din Tătăruși să fie ceea ce a fost. Și mai mult decât atât, dacă s-a auzit vreodată de Tătăruși s-a auzit datorită învățământului și performanțelor care s-au realizat aici.

Discutăm de peste 150 de ani de învățământ tătărușean și cei care vremelnic suntem astăzi aici, la conducerea comunității trebuie să investim în viitorul comunității noastre. Trebuie să investim în copii, trebuie să investim în educație. Mult succes, dragi copii din Tătăruși și multă sănătate. Mult succes cadrelor didactice, dar și părinților!”, a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Sărbătoare la Stolniceni-Prăjescu. Ziua Comunei a adunat sute de spectatori

Ema Roman

Un blestem teribil a cuprins comuna Alexandru Ioan Cuza

Redacția

Comuna Valea Seacă are încă un viceprimar. Opoziția vrea să atace hotărârea!

Marius Parteni
Încarcă...