RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Mesajul lui Crăciunescu după alegeri. Noii echipe de la Primărie i-a urat „să facă cât mai mult bine”

După rezultatele alegerilor de duminică, în care PNL a pierdut conducerea Primăriei în fața PSD, Grigore Crăciunescu a transmis un mesaj de mulțumire pășcănenilor care au ieșit la vot. Primarul liberal care își încheie mandatul a spus că a fost onorat să reprezinte orașul și a urat echipei care preia conducerea „să aibă puterea și resursele să facă cât mai mult bine”.

 

Mulțumesc celor 18000 de pășcăneni care duminică s-au prezentat la vot. Odată la patru ani, puterea este în mâna celor mulți și arată faptul că pășcănenii au conștientizat acest lucru. Mulțumesc în mod deosebit celor 3000 de pășcăneni care mi-au acordat votul, care au avut încredere în mine și care, cred eu, au fost mulțumiți în parte de ceea ce am realizat eu. În acești patru ani am reușit să facem câteva lucruri deosebite pentru Pașcani. Aș menționa doar unul: am reușit să dăm personalitate municipiului Pașcani, am reușit să-i facem pe pășcăneni să fie mândri de orașul lor și am reușit ca pășcănenii, atunci când au musafiri din altă parte, să-i poată duce la plimbare în zona centrală a orașului.

  

A fost pentru mine o mare onoare să vă reprezint timp de patru ani de zile. Peste tot am vorbit despre Pașcaniul nostru, care este frumos, este un oraș de perspectivă, și despre oamenii minunați care există în acest oraș. Să vă dea Dumnezeu sănătate, gândul cel bun, să vă bucurați de copii, de nepoți, și să se îndeplinească toate dorințele pe care le aveți.

Echipei noi venite la Primărie îi doresc să aibă puterea și resursele să facă cât mai mult bine pentru oamenii din Pașcani și pentru oraș”, a spus Grigore Crăciunescu.

În seara aceasta, de la ora 18.00, va avea loc o conferință de presă la sediul PNL. Actualitatea TV va transmite în direct declarațiile liberalilor pășcăneni!

Related posts

Parlamentarii AUR una spun, alta votează. După ce au protestat alături de mineri, nu s-au opus la votul pentru închiderea minelor

Redacția

Scrisoare deschisă adresată lui Romeo Vatră, directorul Regiei Autonome Aeroportul Iași de prefectul Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași (P)

Redacția

Primarul într-un scurt interviu pentru Actualitatea Tv: ”PSD e în pragul unor decizii politice” (VEZI VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...