NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Mesajul inedit cu care poliția îi îndeamnă pe șoferi să folosească anvelope de iarnă: Fetele care cad pe gheață de Bobotează se mărită

Poliția Română a postat un mesaj pe pagina de Facebook a instituției prin care îi îndeamnă pe șoferi folosească anvelope de iarnă. Polițiștii fac legătura cu sărbătoarea zilei și îi atenționează pe șoferi că fetele care cad pe gheață de Bobotează se mărită pe parcursul anului.

Mesajul a fost postat miercuri pe pagina de Facebook a Poliției Române.

„În popor se spune că fetele care cad pe gheață, în ziua de Bobotează, se mărită anul acesta. Nu știm dacă așa este…poate ne confirmă cineva, însă avem o recomandare pentru șoferii care circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei: folosiți anvelope de iarnă!”, scrie pe pagina de Facebook a polițiștilor, potrivit Mediafax.

Dacă unii laudă inițiativa, alți fac glume pe seama polițiștilor.

  

„Dragi șoferi, folosiți anvelope de iarnă dacă vreți să scăpați neînsurați și anul acesta!”, a scris un bărbat care este completat de două persoane care propun alte variante ale recomandării: „În popor se spune că Poliția trebuie să patruleze mai mult pe străzile româneşti decât să stea mai mult timp prin birouri” și „În popor se iasă sau ar trebui să se iesă la împrăștiat antiderapant, nu de alta dar am văzut câteva mașini la știri care se mărită anul ăsta”.

digi24

Advertisements

Related posts

Tânără amendată cu 1.500 lei pentru comerț ilicit

Redacția

Site pentru plata rovinietei

Redacția

Pașcani: 55 de sancțiuni în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Oana Cordoneanu
Încarcă...