NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Electorale

Mesajul fostului primar, Dumitru Pantazi: ”S-a încheiat o etapă din viața mea, în care m-am străduit să fac tot ce a fost posibil pentru dezvoltarea orașului și pentru bunăstarea fiecărui pășcănean”

Fostul primar al municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi, la final de mandat, a postat un mesaj de mulțumire celor care l-au votat și au avut încredere în el. Acesta a menționat că își dorește ca orașul să continuie parcursul bun din ultimii ani. Fostul edil  a mai precizat că va rămâne același om, deschis pentru dialog și implicat în viața comunității noastre.

Iată mesajul postat pe pagina de facebook a Primăriei Pașcani:

”Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat. Vă mulțumesc tuturor pentru onoarea pe care mi-ați acordat-o de a fi primarul orașului nostru precum și pentru buna colaborare pe care am avut-o cu fiecare dintre dumneavoastră în acest mandat.Au fost 8 ani în care m-am aflat la conducerea orașului, în calitate de primar și având alături o echipă de profesioniști am reușit să să derulez numeroase proiecte, unele finalizate dar și multe dintre ele ce se află acum în implementare pe diferite domenii.S-a încheiat o etapă din viața mea în care m-am străduit să fac tot ce a fost posibil pentru dezvoltarea orașului și pentru bunăstarea fiecărui pășcănean. A fost o adevărată plăcere să cunosc foarte mulți oameni frumoși ai comunitații noastre și să colaborăm.Îmi doresc ca orașul Pașcani să continue parcursul bun din ultimii ani și să se dezvolte mai ales prin implementarea proiectelor europene câștigate. Eu voi rămâne același om pe care l-ați cunoscut, deschis pentru dialog și implicat în viața comunității noastre.Cu respect, Dumitru Pantazi!”.

  
Advertisements

Related posts

(P) Pro România prezintă oferta electorală pășcănenilor (VIDEO)

Redacția

Lista primarilor din județul Iași

Redacția

Rezultate finale: Dumitru Pantazi reales! 505 voturi diferența față de Marius Pintilie! Rezultatele pentru Consiliul local!

Răzvan Grecu
Încarcă...