RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalSănătate

Mesaj important: Cetățeni, stați în case! Ieșiți doar pentru treburi importante!

Crește îngrijorarea în rândul cetățenilor din municipiu cu privire la numărul mare de persoane care zilnic circulă pe străzile Pașcaniului. Pe rețelele de socializare toți se întreabă dacă aceste persoane au cu adevărat probleme urgente și nu pot rămâne la domiciliu.

Străzile sunt intens populate la anumite intervale orare. Unele persoane, mai ales cei vârstnici, joacă table sau șah pe Esplanada din zona vale. Tinerii ies în parc sau pe terenuri. Părinții cu copii mici se plimbă fără nici o minimă protecție.

Aceste situații au stârnit îngrijorarea internauților care au postat mesaje pe rețelele de socializare în care atrăgeau atenția că oamenii ar trebui, în această perioadă, să stea în case.

Reamintim că persoanele întoarse din zone de risc care nu respecta perioada de izolare riscă pedepse între un an și cinci ani de închisoare, pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

  

Facem și noi un apel la toți cetățenii să țină cont de recomandările autorităților. Să evite contactatul cu alte persoane, să iasă din case doar pentru situații urgente și să nu pună în pericol viața celorlați.  

Related posts

Pașcani: Consilierul Ursu cere un raport inexistent al Curții de Conturi

Răzvan Grecu

Cea mai puternică izbucnire a epidemiei în China din martie 2020. Valul de infecții a pornit de la un agent de vânzări

Redacția

De ce e brânza feta mai sănătoasă decât alte brânzeturi

Redacția
Încarcă...