NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mesaj către cetățenii din Valea Seacă: “Nu mai lucrați pământul dacă nu aveți acte asupra lui!”

Administrația locală din comuna Valea Seacă anunță cetățenii care au deținut terenuri până în prezent fără acte doveditoare să nu mai lucreze pământul, întrucât acestea vor reveni cetățenilor de drept.

 

În această toamnă, ei nu trebuie să mai lucreze terenurile, respectiv arat și semănat, deoarece acestea vor fi inventariate ca terenuri rezervă, astfel încât cetățenii comunei care au validarea Comisiei Județene de fond funciar Iași să fie puși în posesia lor.  

Cetățenii care dețin terenuri și nu au documente să nu îl mai lucreze în această toamnă deoarece terenurile rămân la dispoziția Comisiei Locale de fond funciar și vor fi puși în posesie cetățenii care au hotărâri judecătorești și cei care au mai rămas de la Legea 18. Rugăm cetățenii să nu mai lucreze pământul pentru că va fi predat persoanelor care au drepturi”, ne-a declarat Gheorghe Băiceanu, primarul comunei Valea Seacă.

Este vorba despre Titlurile de proprietate sau adeverințele Legii 18/1991 conforme cu Legea 165/2013 (Legea Inventarierii Terenurilor).

 

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Pașcani, 31 octombrie: Ședință ordinară de Consiliu Local cu 37 de puncte pe ordinea de zi

Oana Cordoneanu

Primarul Dumitru Pantazi criticat dur de un membru al PLUS Pașcani

Răzvan Grecu

Gică Zanet este noul Administrator Public al municipiului

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site