RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Medicul Cătălina Roșca reconfirmat în funcția de manager al Spitalul CF Pașcani

Spitalul General CF Pașcani va fi condus pentru următorii patru ani tot de către medicul Cătălina Roșca. A fost reconfirmat în funcția de manager al unității medicale, în urma concursului care s-a desfășurat în mai multe etape.

Acesta a constat în examen scris-test grilă, susținerea proiectului de management și interviul de selecție și a fost susținut la sediul Ministerului Transporturilor, de cine aparține unitatea medicală. Medicul Cătălina Roșca a fost singurul candidat înscris pentru ocuparea acestei funcții.  La testul grilă a obținut 7,20, la susținerea proiectului de management nota 9, iar la interviul de selecție 9,51. Noul mandat  va fi validat în ședința Consiliului de Administrație a Spitalului CF Pașcani care se va întruni vineri, 21 decembrie.

  

De anul trecut, doctorul Cătălina Roșca, medic primar medicină de laborator şi microbiologie,  a fost  managerul Spitalului CF Pașcani, numit prin ordin dat de Ministrul Transporturilor.

A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“, secţia Medicină Generală, în 1987. Dr. Roşca lucrează în Spitalul CF din Paşcani din 1994, unde se ocupă de medicina de laborator – o specialitate care cuprinde toate investigaţiile de laborator necesare pentru precizarea unui diagnostic.

Related posts

Focurile de artificii și petardele, un pericol pentru viața animalelor. Păsările pot face infarct, iar câinii le percep ca pe bombe, spun veterinarii

Redacția

Screening pentru depistarea activă a tuberculozei în județul Iași

Redacția

Județul Iași: COVID este în creştere uşoară, celelalte infecţii respiratorii fiind în scădere

Redacția
Încarcă...