NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Medicii legişti au stabilit cauza morţii lui Costin Mărculescu

Conform medicilor legişti, Costin Marculescu a făcut infarct. Imediat după ce a murit Costin Marculescu, oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta. Trupul artistului a fost dus la IML acolo unde i s-a făcut necropsia pentru a stabili cauzele exacte ale decesului. În urma necropsiei, medicii legişti au ajuns la concluzia că acesta a murit în urma unui infarct. Conform România TV, medicii au observat faptul că nu e nimic suspect la moartă artistului. Oamenii legii vor închide, cel mai probabil, dosarul penal deschis pentru moarte suspecta. Soluţia ar fi cauze naturale.

În vârstă de 51 de ani, Costin Marculescu nu era cunoscut ca având probleme grave de sănătate.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria locuință, în noaptea de miercuri spre joi. Când s-a stins, de fapt, actorul pe care pompierii l-au găsit în cadă, în stare de putrefacție?

Din primele informații, Costin Mărculescu ar fi murit în urmă cu trei zile. Câinele lui a fost cel care a dat alarma, după ce a lătrat, iar vecinii au auzit.

  

Pentru că nu mai răspundea de câteva zile la telefon și nici pe rețelele de socializare nu mai fusese activ, iar din apartamentul actorului venea un miros urât, vecinii actorului s-au gândit că este ceva în neregulă cu acesta. Mai mult, potrivit declarațiilor lui Horațiu Tudor, reporterul special de la Xtra Night Show, câinele lui Costin Mărculescu lătra insistent.

bzi

Advertisements

Related posts

Kelemen Hunor susţine vaccinarea obligatorie a personalului medical: „Aş fi de acord cu multe lucruri mult mai dure”

Redacția

Rupt de beat, un sofer din județul Iași a intrat cu mașina într-un cap de pod rănind un copil de 3 ani

Redacția

Un bărbat din județul Neamț, victimă a rivalităţii dintre Statul Islamic şi Al-Qaida

Redacția
Încarcă...