NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Medicii avertizează că nu trebuie să fim îngrijoraţi doar de coronavirusul din China, ci şi de gripă sau rujeolă

Medicii avertizează că nu trebuie să fim îngrijoraţi doar de noul coronavirus din China, ci şi de gripă sau rujeolă, care pot afecta largi categorii de populaţie în ţara noastră. 

Foarte mulţi dintre români sunt expuşi la îmbolnăviri cu diferite virusuri răspândite în mod obişnuit în ţara noastră, pentru că mulţi refuză să se vaccineze.

În mod statistic, este mai probabil ca un român obişnuit să sufere de consecinţele unei gripe severe decât de cele ale contaminării cu coronavirus, spune profesorul Sorin Man, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj.

Pentru a limita posibilitatea contaminării cu virusuri, medicii le recomandă celor care lucrează în colectivităţi să poarte măşti de protecţie şi să consume vitamine care fortifică organismul.

De asemenea, în cazul în care să îmbolnăvesc, cele mai eficiente tratamente sunt cele cu medicamente antivirale.

sursa www.radioiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Bărbat salvat de la moarte după intervenția unui pompier aflat în timpul liber și medicii de la Serviciul de Ambulanță Pașcani

Oana Cordoneanu

Bărbat căzut în stradă, preluat de un echipaj de la Ambulanță

Marius Parteni

CJAS a decis rezilierea contractului pentru medicul de familie din Heleșteni care cerea bani pentru fiecare card activat

Redacția
Încarcă...