RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Medici lipsiți de apărare în fața pacienților turbulenți

Încă un pacient scandalagiu a fost scos cu poliția din Compartimentul de Primire Urgențe. Sâmbătă seara un tânăr de 22 de ani din Gâștești a făcut scandal și a atacat personalul medical și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de poliție.

Bărbatul, care suferă de epilepsie, a fost la discotecă în Gâștești. Acolo a consumat alcool care i-a produs o criză comițială. Pentru că nimeni din jur nu a reușit să-i ofere primul ajutor până la venirea ambulanței, tânărul s-a lovit destul de rău la cap. După ce criza a luat sfârșit, ambulanța l-a transportat la CPU, unde acesta a devenit extrem de agitat și agresiv față de personalul medical.

Când a ajuns la noi era conștient, fără semne de focalizare, dar extrem de agitat, chiar violent față de personalul medical și față de toată dotarea din CPU. Colegii noștri care au fost de gardă au fost nevoiți să cheme un echipaj de poliție, care l-au ridicat și l-au dus la sediul Poliției”, a declarat dr Diana Acsinte, directorul medical al Spitalului Municipal.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O nouă secție de terapie intensivă la Spitalul Piatra Neamț, la două etaje mai sus de locul incendiului în care au murit zece oameni

Redacția

Bărbat în stare gravă, după ce i-a cazut o creangă în cap

Răzvan Grecu

România, ţara cu cea mai mică rată a depresiei cronice la nivel european

Redacția
Încarcă...