RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Medic: Respectaţi numărul 2020 – 20 de secunde minim de spălat pe mâini cât mai frecvent, 2 metri distanţă minimă şi 0 toleranţă faţă de nepurtarea măştii

Medicul specialist de interne Alexandru Sava, de la Spitalul Municipal Carei, îi îndeamnă pe români să folosească numărul 2020, anul curent, ca pe un ghid în protejarea în faţa virusului SARS-CoV-2.

”Vă rog, respectaţi numărul 2020 (anul curent): 20 de secunde minim de spălat pe mâini cât mai frecvent, 2 metri distanţă minimă şi 0 toleranţă faţă de nepurtarea măştii în zonele aglomerate”, este îndemnul medicului Alexandru Sava.

  Totodată, medicul avertizează că dacă nu ne vom trezi şi nu vom începe să respectăm regulile de protecţie, atunci vom avea de suferit cu toţii.

”Vom muri pe capete, din cauza incoştienţei. Doar voi ne puteţi ajuta! Fiţi responsabili” Mască, distanţare şi spălatul riguros al mâinilor. Încercăm să limităm şi noi ceva?!”, este mesajul medicului, potrivit presasm.ro. 

  

Un nou record de infectări cu noul coronavirus a fost înregistrat joi în România, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1112 de noi îmbolnăviri. Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 41.275 de cazuri. În acelaşi timp sunt înregistrate 2.126 de decese, din care 25 în ultimele 24 de ore. 24.862 de persoane s-au vindecat. Numărul pacienţilor internaţi la terapie intensivă a ajuns la 285.

Adevărul

Related posts

Iohannis: Există o îngrijorare larg răspândită în legătură cu Omicron. Vom discuta despre cum vom obţine un vaccin nou

Redacția

Cum alegi ghiozdanul copilului ca să nu-i afecteze spatele? Află părerea unui specialist kinetoterapeut

Redacția

Imagini cu maşina managerului Pânzaru după accidentul rutier de ieri noapte! Autoturismul s-a răsturnat de două ori pe câmp

Ema Roman
Încarcă...