NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Măsură de criză într-o comună ieşeană. Produse sanitare pentru întreaga localitate. Fiecare gospodar pus să poarte mască de protecţie

Măsură de criză într-o comună ieşeană. Produse sanitare pentru întreaga localitate. Fiecare gospodar pus să poarte masca de protecţie.

„Din păcate, în continuare ne confruntăm cu situaţia de urgenţă provocată de răspândirea coronavirusului COVID-SARS-COV19.

Am decis, alături de Consiliul Local Plugari că, începând de astăzi să distribuim materiale sanitare, măşti de protecţie şi declaraţii pe propria răspundere tuturor gospodăriilor de pe raza comunei Plugari.

Astăzi am început cu satul Plugari, mâine vom continua distribuirea în satele Oneşti şi Borosoaia.

  

Angajaţii din cadrul Primăriei Comunei Plugari sunt cei care vor înmâna pachetele şi aceştia vor fi echipaţi corespunzător situaţiei( măşti, mănuşi, viziera) astfel încât să nu existe nici un fel de pericol, nici pentru ei şi nici pentru dumneavoastră.

Avem certitudinea că există persoane care nu au avut posibilitea să se deplaseze în scopul achiziţionării acestor produse şi, poate vi se va părea imposibil, nici disponibilitate financiară în acest sens. Pentru aceştia în principal, precum şi pentru întreaga comunitate, consider că aceste produse vor fi extrem de folositoare în această perioadă.

Vă rog să le folosiţi şi să respectaţi indicaţiile promovate pe toate canalele media în vederea prevenţiei !

Vă precizez că măştile sunt refolosibile (acestea se pot spăla, calca şi reutiliza).

Multă sănătate tuturor!”, a declarat Paul Mursa, primarul comunei Plugari.

BZI

Advertisements

Related posts

Eroii din prima linie de la Boli Infecțioase: „Îi adormim, în sufletul nostru nu ştim dacă o să reuşim să îi mai trezim”

Redacția

De la caniculă la frig. Există riscul ca România să fie traversată și de un ciclon cu furtuni

Redacția

Bunuri ce urmau să ajungă pe piața neagră din România, descoperite la frontiera de est

Redacția
Încarcă...