RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Măsură de criză într-o comună ieşeană. Produse sanitare pentru întreaga localitate. Fiecare gospodar pus să poarte mască de protecţie

Măsură de criză într-o comună ieşeană. Produse sanitare pentru întreaga localitate. Fiecare gospodar pus să poarte masca de protecţie.

„Din păcate, în continuare ne confruntăm cu situaţia de urgenţă provocată de răspândirea coronavirusului COVID-SARS-COV19.

Am decis, alături de Consiliul Local Plugari că, începând de astăzi să distribuim materiale sanitare, măşti de protecţie şi declaraţii pe propria răspundere tuturor gospodăriilor de pe raza comunei Plugari.

Astăzi am început cu satul Plugari, mâine vom continua distribuirea în satele Oneşti şi Borosoaia.

  

Angajaţii din cadrul Primăriei Comunei Plugari sunt cei care vor înmâna pachetele şi aceştia vor fi echipaţi corespunzător situaţiei( măşti, mănuşi, viziera) astfel încât să nu existe nici un fel de pericol, nici pentru ei şi nici pentru dumneavoastră.

Avem certitudinea că există persoane care nu au avut posibilitea să se deplaseze în scopul achiziţionării acestor produse şi, poate vi se va părea imposibil, nici disponibilitate financiară în acest sens. Pentru aceştia în principal, precum şi pentru întreaga comunitate, consider că aceste produse vor fi extrem de folositoare în această perioadă.

Vă rog să le folosiţi şi să respectaţi indicaţiile promovate pe toate canalele media în vederea prevenţiei !

Vă precizez că măştile sunt refolosibile (acestea se pot spăla, calca şi reutiliza).

Multă sănătate tuturor!”, a declarat Paul Mursa, primarul comunei Plugari.

BZI

Related posts

Vrancea: Operaţiune de salvare a două persoane care au plecat încă de sâmbătă din locul de cazare şi nu au mai revenit / Turiştii sunt în stare bună, dar sunt izolaţi din cauza apelor

Redacția

Gabriela Firea, despre demiterea lui Stelian Ion: „Hienele se sfâşie între ele!”. Dâncu anunţă că PSD nu va vota un guvern minoritar

Redacția

Portretul ziaristului preferat de mogul / Studiu de caz: Cosmin Prelipceanu

Redacția
Încarcă...