NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mașini distruse la Galați, din cauza geloziei. Șicanările continuă până la sosirea poliției

Un scandal în trafic s-a încheiat cu două mașini distruse și dosare penale pentru șoferii lor, la Galați. Unul dintre șoferii implicați în tamponare susține că celălalt conducător auto a intrat intenționat în el, ca să se răzbune că a ajutat o prietenă să scape de el.

”Ia uite, frate, ce-mi face la mașină! Vrea să imi facă belea. Să mă lege. Să îmi fiți martori. Uite ce face. Băi, lasă mașina!”, spune șoferul care filmează incidentul.

Totul a început în 22 aprilie, când o femeie de 44 de ani a sunat la poliție și a reclamat că un bărbat de 51 de ani o hărțuiește. Femeia le-a spus polițiștilor că îl cunoaște, dar că nu vrea să aibă nicio relație cu el. După câteva zile, femeia obține în instanță un ordin de protecție pentru 40 de zile.

A doua zi, femeia, care lucrează la o bancă în oraș, se trezește cu bărbatul care o hărțuia la serviciu. Ca să scape de el, ea își sună un prieten care se oferă să o ia de la serviciu cu mașina. Cei doi pleacă cu mașina, însă sunt urmăriți în trafic de bărbatul de 51 de ani și le lovește mașina.

  

Șoferul din mașina lovită coboară la celalalt conducător auto și îi forțează portierele. Se adună lume și, în timp ce se fac mai multe apeluri către 112, bărbatul de 51 de ani lovește în mod repetat mașina în care se aflau femeia și prietenul ei.

Advertisements
Advertisements

Scandalul se stinge la sosirea polițiștilor iar cei doi șoferi s-au ales cu dosare penale. Pentru lovire și alte violențe, bărbatul de 37 de ani și pentru distrugere, bărbatul de 51 de ani.

OBSERVATOR

Advertisements
Advertisements

Related posts

Străzile din Nădlac, inundate după o ploaie torențială de două ore/ Apa a avut 30 de centimetri pe străzi și a intrat în gospodării și în câteva locuințe

Redacția

Legea care modifică valoarea preţului de achiziţie al autoturismelor din dotarea autorităţilor administraţiei publice şi a instituţiilor publice, promulgată

Redacția

Marea coaliţie şi micul PNL. PSD domină noul Guvern, UDMR obţine tot ce vrea

Redacția
Încarcă...