RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Mașină a poliției, furată din parcarea Biroului Rutier Sibiu. Un tânăr a făcut pe polițistul și a oprit mașini, iar banii i-ar fi jucat la păcănele

politia-romana:-un-copil-de-5-ani-din-bolintin-vale-”s-a-lovit”-de-masina-unui-politist.-copilul-nu-a-fost-ranit

Un tânăr de 23 de ani din Roșia a furat ieri noapte un Duster al poliției rutiere Sibiu și a oprit mașini în trafic, prezentându-se drept polițist, relatează Turnul Sfatului.

Informația prezentată inițial de un fost agent de poliție, iar apoi a fost confirmată de IPJ Sibiu.

Polițiștii susțin că tânărul a fost oprit inițial în trafic, fiind băut, iar apoi a furat mașina de poliție din parcarea Biroului Rutier Sibiu.

”În jurul orei 02.55, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere.

  

De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat și faptul că bărbatul respectiv s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice”, relatează IPJ Sibiu. Tânărul a fost prins în cele din urmă și reținut.

Fostul agent de poliție, Marian Răduinea susține că tânărul ar fi jucat la păcănele banii obținuți de la șoferii opriți în trafic.

”În jurul orelor 02:00, un tânăr băut a furat un Duster al Poliției Rutiere Sibiu și a început să se plimbe prin oraș. A oprit câțiva șoferi în trafic, prin diferite cartiere, Țiglari, M. Viteazu, apoi a ajuns pe DN 1, la Veștem.

A oprit și aici câțiva conducători auto, unul i-ar fi dat și o sumă de bani, vreo 5 euro… Apoi a intrat într-un local din zonă, unde a jucat la păcănele și a mai băut o bere!”, a relatat fostul polițist.

G4media

Related posts

Moțca: Un șofer a pierdut controlul mașinii și s-a oprit într-un cap de pod

Răzvan Grecu

Conțești: Beat la volan a intrat într-o căruță nesemnalizată

Redacția

Vistiernicul Pașcaniului prădat de subalterni. 5 miliarde de lei vechi lipsesc din casieria Primăriei!

Răzvan Grecu
Încarcă...