NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

”Mărțișor în siguranță” la Pașcani: exerciții demonstrative, prezentare tehnică și program artistic (FOTO )

Pe 1 martie, jandarmii pășcăneni au oferit un altfel de mărțișor,celor prezenți la evenimentul organizat cu ocazia acestei zile.

Locația a fost sala de Sport a Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”, în fața unei asistențe numeroase, în special elevi. Evenimentul ”Mărțișor în siguranță” a fost deschis cu o demonstrație a unor membri de la Clubul Long Ho din municipiu, a urmat apoi o prezentare a tehnicii din dotare, exerciții demonstrative ale jandarmilor, dar și un program artistic.

Alături de jandarmii pășcăneni și comandantul acestora Alexandru Mihăilă, a fost prezent și șeful Jandarmilor ieșeni colonelul Mircea Tulică.

Evenimentul ”Mărțișor în siguranță” a fost organizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași-secția Jandarmi Pașcani și Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”, alături de parteneri: Liceul ”Mihai Busuioc”, Clubul Copiilor Pașcani, Crucea Roșie, Asociația Șansa 2010 și Școala Generală Bălțați.

loading...
Advertisements

Related posts

Capra cu trei iezi chiar există. Caz rar într-o pădure din România

Redacția

PLANURI pentru un festival rock la Iaşi după modelul Untold sau Electric Castle

Redacția

Ziua Mondială a Tineretului va fi celebrată pe 15 august. Formația Alternative va concerta în fața Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pașcani

Teona Gherasim
Încarcă...