NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Mărţişoarele Operei ieşene

Opera Naţională Română Iaşi a anunţat programul spectacolelor lunii martie.

Prima reprezentaţie a lunii viitoare va fi capodopera verdiană “Rigoletto”, care se va bucura de participarea unui invitat special, tenorul italian Raffaele Abete, în rolul Ducele di Mantova.

Persoanele care vor să sărbătorească într-un mod inedit Ziua Internaţională a Femeii o pot face urmărind Gala Extraordinară de Operă de pe 8 martie, care va cuprinde surprize deosebite.

Peste alte cinci zile va fi rândul personajelor din “Nunta lui Figaro”, de Wolfgang Amadeus Mozart, să apară pe scena Operei ieşene.

Pe 15 martie, iubitorii baletului sunt aşteptaţi la “Don Quijote”, de Ludwig Minkus. Ultimul spectacol al lunii martie în Sala Mare a Operei este programat pe data de 29, când se va juca “Boema”, de Giacomo Puccini, cu participarea extraordinară a tenorului Teodor Ilincăi, în rolul Rodolfo.

Tot în luna martie, Opera Naţională Română Iaşi programează o reprezentaţie şi în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Mihai Eminescu”. După succesele avute lunile trecute cu programe exclusiv italiene şi, apoi, franceze, pe 21 martie se va derula o Seară Germană, în cadrul căreia soliştii Operei ieşene vor oferi un recital special.

Toate spectacolele amintite vor începe la ora 18:30.

Biletele de intrare la reprezentaţiile lunii martie pot fi achiziţionate de la Agenţia Operei, situată în foaier, sau de pe site-ul www.operaiasi.ro.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Scoateţi dopul din traficul de la Podu Iloaiei! Şoferii, aduşi la exasperare pe „european“

Redacția

Iaşul, sub Cod galben de averse şi vijelii până duminică dimineaţă

Redacția

Final de mandat pentru prefectul județului Iași, Marian Șerbescu

Redacția
Încarcă...