RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marți, 26 octombrie, vor fi distribuite ultimele pubele în suburbia Lunca

Locuitorii din suburbia Lunca care nu și-au ridicat încă pubelele pentru deșeurile reciclabile, o pot face marți, 26 octombrie. Acestea vor fi distribuite de la Căminul Cultural. Administratorul public Claudiu Bodoașcă a făcut anunțul în cadrul conferinței de presă de la sediul Primăriei.

”Am vrea să încheiem această campanie de distribuire de pubele pentru deșeuri reciclabile la Lunca. Mai sunt pe stoc în jur de 70 de astfel de pubele. S-a încercat distribuirea lor în această toamnă, însă se pare că lumea este la muncă, la activități agricole. Marți, cei care nu au ridicat pubelele să se prezinte la Căminul Cultural din Lunca să le ridice și să încheiem activitatea pe această zonă”, a precizat Claudiu Bodoașcă, administrator public Primăria Pașcani.

O pubelă pentru deșeuri reciclabile are 240 de litri. Dacă după această distribuire gradul de colectare selectivă va fi unul în creștere, din bugetul local de anul viitor vor fi cumpărate astfel de pubele necesare fiecărui pășcănean.

Related posts

Primăria trimite funcționarii să verifice construcțiile pentru care nu s-a solicitat recepția lucrărilor și declararea lor la Serviciul de Taxe și Impozite Locale!

Răzvan Grecu

Peste 1.000 de posturi noi de soldați gradat profesionist

Redacția

Adina Vălean: Distanţarea fizică în avioane este imposibilă. Recomandările Comisiei Europene

Redacția
Încarcă...