NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marius Pintilie după înființarea serviciului Permise – Înmatriculări:”Vrem să readucem la Pașcani cele mai importante instituții”! (VIDEO)

Funcționarea la nivelul Poliției Municipiului Pașcani a Serviciului Regim Permise și Înmatriculări, este o victorie a cetățenilor care au susținut acest demers, sunt de părere liderii PNL Pașcani. Ei își doresc ca în următorii ani și celelalte instituții importante ale statului să reia activitatea la nivel local.

Municipiul Pașcani va avea începând de săptămâna viitoare un sediu al Serviciului Regim Permise și Înmatriculări.

„Dorim să mulțumim pe această cale pășcănenilor, care anul trecut s-au alăturat campaniei noastre organizată pe stradă și au semnat listele, pe care ulterior le-am depus la Prefectura Iași, solicitând ca acest serviciu să fie înființat și la Pașcani”, a susținut Marius Pintilie, liderul PNL Pașcani.

Pintilie susține că demersul comun pornit alături de cetățeni nu se oprește aici. El își propune ca la nivelul municipiului să fie cât mai multe instituții ale statului care își reiau activitatea, prin punctele de lucru, la nivel local.

  

„Suntem o zonă importantă. Sunt destule instituții care și-au închis activitatea, ori a fost restrânsă. Eu consider că trebuie să redăm municipiului, zonei acesteia, importanța cuvenită. De ce să meargă oamenii la Iași, să piardă timp pe drum, când poate fi rezolvată problema prin redeschiderea principalelor activități ale unor instituții publice”, mai susține Marius Pintilie.

În 2019 PNL Pașcani a organizat o acțiune de strângere de semnături pentru ca acest serviciu să fie deschis la Pașcani.

„Acum, după ce am reușit să realizăm împreună cu cetățenii acest proiect, se înțelege cât de important este votul, semnătura omului. Aceste proiect a fost posibil datorită cetățenilor și celor care au înțeles să susțină propunerea noastră”, a precizat Claudiu Bodoașcă, consilier PNL.

Serviciul Înmatriculări – Permise va funcționa începând cu data de 22 sepembrie 2020, în sediul Poliției Pașcani, în zilele de marți și joi.   

Advertisements

Related posts

Judeţul Iaşi demarează procedurile pentru un nou proiect de extindere şi reabilitare a infrastructurii de apă şi apă uzată – POS MEDIU II

Redacția

Actualitatea TV a avut dreptate: Judecătorii din Hunedoara au decis că apa furnizată fără contract nu poate fi imputată!

Răzvan Grecu

Rocadă la şefia comisiei de Învăţământ din CL Paşcani

Marius Parteni
Încarcă...