NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marius Budăi: Dacă nu era PSD la guvernare, nu existau majorări. A trebuit să vină PSD în Guvern ca să existe majorări de venituri, dar şi măsuri de sprijin. Nu e PR politic, este simplul adevăr

Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă că, „dacă nu era PSD la guvernare nu existau majorări” de venituri pentru populaţia vârstnică a României, el susţinând că declaraţia sa nu reprezintă publicitate politică, fiind „simplul adevăr”, relatează News.ro.

„Dacă nu era PSD la guvernare, nu existau majorări. Atât s-a putut: zero emisiuni (în care foştii miniştri ai Muncii din guvernarea PNL-USR să discute despre majorări de pensii – n.r.) şi a trebuit să vină PSD în Guvern ca să existe majorări de venituri, dar şi măsuri de sprijin. Nu e PR politic, este simplul adevăr. Şi aici, măsurile de sprijin au venit pe două căi: şi economic, şi social. Cam asta cred că este esenţa a ceea ce discutăm. Eu vreau să salut decizia liderilor şi să salut chiar înţelegerea celor trei lideri – Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă şi Kelemen Hunor – şi faptul că am ajuns astăzi, după discuţii îndelungi, să prezentăm oamenilor ceea ce se întâmplă”, a afirmat ministrul Muncii, marţi seară, la România TV.

El a prezentat din nou majorările de pensii şi măsurile de sprijin pentru persoanele cu venituri reduse şi impactul bugetar aferent acestor măsuri.

Advertisements

„Viziunea PSD a fost tot timpul şi de când am prezentat această viziune şi am fost delegat de preşedintele partidului,

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ucraina cere la FIFA excluderea Iranului de la Cupa Mondială de Fotbal din Qatar

Redacția

Solicitările de înscriere în Cartea funciară, de recepţie sau avizare pot fi depuse de-acum și online, după completarea Legii cadastrului

Redacția

Digi24: Contribuția la pilonul II de pensii va crește la 4,75%. Cum afli câți bani ai în conturi și când îi poți primi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site