NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Maricel Popa și-a regăsit busola politică, după eliberarea lui Liviu Dragnea! (P)

Eliberarea condiționată din închisoare a lui Liviu Dragnea trebuie să aibă semnificație pentru Maricel Popa și întreaga camarilă PSD Iași, care l-au urmat disciplinar în celebrele defilări electorale din perioada de tristă amintire a baroniadei social-democrate.

Nici până în ultimul moment, la ceasul sentinței definitive dată în 2019, Maricel Popa nu s-a dezis de idolul său politic, alături de care s-a afișat fără nicio urmă de mustrare a conștiinței.

Să nu ne amăgim: PSD Iași a fost și va rămâne cu imaginea de redută a lui Liviu Dragnea, a practicilor și conduitei suspecte de încălcare a legii.

Și atunci, și acum, PSD Iași rămâne același partid nefrecventabil, rezistent la reformă, condus de unul dintre cei mai înfocați susținători ai „liderului suprem”.

  

Nimeni nu va putea șterge din memoria colectivă a ieșenilor, imaginile repulsive de la mitingul social-democraților din 9 mai 2019, organizat la Iași de către Maricel Popa, în compania celor mai toxice personaje politice ale acelor vremuri: Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu sau Dragoș Benea. Unde mai punem că mitingul a fost organizat, într-un mod insultător, chiar de Ziua Europei, o Europă pe care au contestat-o în repetate rânduri.

Domnule Maricel Popa, astăzi este o zi fericită pentru dumneavoastră: după doi ani și două luni de rătăcire, v-ați regăsit busola politică!

Advertisements

Related posts

Memorandum privind alocarea de fonduri europene pentru îmbunătăţirea sistemelor de avertizare din spitale

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Pașcani

Redacția

Tabără de art-terapie pentru copiii de la Școala Specială Pașcani

Redacția
Încarcă...