RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Marcel Ciolacu anunță excluderi din PSD! Parlamentarii absenți de la votul moțiunii de cenzură vor fi dați afară

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță excluderi din PSD după ce câțiva parlamentari au absentat de la votul moțiunii de cenzură.

„Care colegi? Cei trei îmbolnăviți? Domnul Potor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

În momentul în care s-a făcut prezența, de la votul pentru moțiunea de cenzură au lipsit cinci parlamentari PSD.

Marcel Ciolacu anunță excluderi din PSD: Carmen Dan, contact direct cu o persoană infectată cu COVID-19

Carmen Dan a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook, că nu va putea veni la votul din Parlamentul deoarece, deși a fost testată negative, trebuie să stea la domiciliu, fiind contact direct cu o persoană confirmată cu COVID-19.

  

„După o săptămână extrem de agitată, cu griji și gânduri de toate felurile legate de starea de sănătate a mamei mele, care în cursul săptămânii trecute a fost testată și ulterior confirmată cu virusul SARS-COV-2, astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât din punct de vedere personal, cât, mai ales, politic.

Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. În oricare alte condiții, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aș fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puțin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament.

Altfel spus, în aceeași zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!”, a scris Carmen Dan, pe Facebook.

bzi.ro

Related posts

Programe de audiențe la PSD Pașcani

Marius Parteni

Pantazi comparat cu Liviu Dragnea şi acuzat că încearcă să controleze alegerile locale

Marius Parteni

ANI solicită ca 47 de foști și actuali deputați să fie trimiși în judecată pentru conflict de interese. Printre ei se află și Neculai Rățoi

Redacția
Încarcă...