RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Priorităţile Spitalului Municipal de Urgenţă pentru anii următori!

Pe fondul discuţiilor despre posibilitatea înfiinţării unui centru de transfuzii la Paşcani, managerul Spitalului Municipal a declarat că altele sunt priorităţile pentru anul acesta şi cei care vor veni.

 

 

  

Se lucrează la două proiecte de anvergură pentru unitatea spitalicească. Primul are în vedere extinderea şi construcţia clădirii Compartimentului de Primiri Urgenţe. Investiţia ar ajunge la aproximativ 4,5 milioane de euro, şi va fi finanţată din bani europeni. Deocamdată a fost întocmit studiul de fezabilitate.

“Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani are în acest moment, cu totul, alte priorităţi, legate de dezvoltarea în interesul cetăţenilor. Este un proiect foarte important pentru a extinde şi a construi clădirea pentru CPU. Suntem foarte avansaţi în relaţia contractuală cu Ministerul Administraţiei Publice şi cu doctorul Arafat. Este vorba despre un proiect de 4.5 milioane de euro, probabil finanţat pe bani europeni. Un alt proiect este extinderea Ambulatoriului de specialitate. Asta e prioritatea mea, asta e prioritatea spitalului, asta e prioritatatea pentru comunitate”, a declarat Costică Pânzaru.

Un alt proiect la care se lucrează este cel care vizează extinderea ambulatoriului de specialitate. Managerul Pânzaru spune că aproximativ 500 de pacienţi  accesează, în fiecare zi, serviciile Ambulatoriului.

Fără îndoială, Compartimentul de Primiri Urgenţe este cel mai solicitat, fapt susţinut de cifre. Anul trecut,  aproximativ 25.500 de pacieni au ajuns la Urgenţe, o creştere simţitoare faţă de anul 2010 când s-au înregistrat 18.400 de pacienţi.

 

Managerul Costică Pânzaru spune că aceste două mari proiecte sunt prioritatea lui, a spitalului, şi a întregii comunităţi. 

Related posts

Dionisie Afloroaei susține că Legume S.A. este proprietarul terenului de 51 de hectare de la serele Blăgești! (DOC)

Răzvan Grecu

Autobuzele electrice ar putea ajunge la Pașcani anul viitor, din cauza cererii mari de pe piață

Răzvan Grecu

Abuzul în serviciu, infracțiune doar dacă trece de 250.000 euro. Senatorii au votat noul prag. „Repetați ce a făcut Dragnea cu OUG 13”, acuză opoziția

Redacția
Încarcă...