NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mâine va avea loc interconectarea. Apa va fi sistată în Pașcani, Sodomeni și Boșteni timp de patru ore

Cetățenii din Pașcani, suburbiile Sodomeni și Boșteni sunt sfătuiți să își facă mâine rezerve de apă. Aceștia vor rămâne fără apă potabilă timp de patru ore.

 

  

Operatorul județean a transmis că mâine, în intervalul 11.00-15.00 furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din municipiul Pașcani, inclusiv suburbiile Boșteni și Sodomeni deoarece va avea loc interconectarea cu unul din firele care alimentează consumatorii din zona Iași.

“Luni 31 octombrie 2016, ApaVital va realiza conexiunea dintre firul IV al aducțiunii Timișești, frontul de captare Verșeni, cu conducta de aducțiune a orașului Pașcani, operațiune menită să aducă o suplimentare a debitului de apă pentru acest municipiu. În acest context, în ziua de luni 31 octombrie 2016, în intervalul orar estimat 11.00 – 15.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din municipiul Pașcani, inclusiv suburbiile Boșteni și Sodomeni.  

Advertisements

ApaVital apelează la această  soluție tehnică de interconectare a celor două conducte pentru a elimina consecințele neplăcute ale avariilor ce apar pe raza acestui municipiu. Soluția găsită are rolul de sporire a siguranței aducțiunii și de preîntâmpinare a întreruperilor în furnizarea apei potabile pe raza municipiului Pașcani. 

Advertisements

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioadele de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969″, conform Apavital Iași.

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Aviz favorabil pentru reabilitări la două școli din municipiu și a unei artere importante

Teona Gherasim

Marcel Vela, după aglomerația din vama Nădlac: Încă cinci puncte de frontieră vor fi deschise

Redacția

Poliţia Locală are şef pe perioadă nedeterminată

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site