NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mâine se vor face măsurătorile pentru amenajarea sensului giratoriu din intersecția străzilor Moldovei cu Crinilor. Vineri vor începe lucrările!

Ideea de sens giratoriu în locul semafoarelor ce asigurau până nu de mult circulația rutieră prin intersecția străzilor Moldovei cu Crinilor începe să prindă contur. Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie a anunțat în urma unei vizite în teren că Primăria deja deține indicatoarele și balizele necesare amenajării sensului giratoriu, iar mâine, 10 iunie, urmează să sosească proiectantul și să se facă măsurătorile. Lucrările de amenajare vor începe vineri, iar Pintilie speră ca la mijlocul sau sfârșitul săptămânii viitoare să se finalizeze.

„Astăzi am veni la fața locului în această intersecție pe care am propus-o pentru sens giratoriu, am discutat cu salariații de la Primărie. Mâine vom avea vizita proiectantului, vom face măsurătorile, iar de poimâine ne apucăm ca să intervenim cu lucrările de menajare. Partea de semnalistică rutieră a fost achiziționată, a ajuns astăzi, o avem pe stoc la primărie. Partea de balize pentru mijlocul intersecției este de ieri pe stoc la primărie. Urmează săptămâna viitoare să facem marcajele pentru toată intersecția. Sper undeva la mijlocul săptămânii viitoare sau la sfârșit această intersecție să fie gata și să fie funcțională. Îi rog pe cei care traversează această intersecție să fie răbdători pentru că urmează să face un lucru bun pentru comunitatea noastră.”, a declarat Pintilie.

Sensul giratoriu va fluidiza traficul, mai ales că în ultima perioadă semafoarele s-au defectat tot mai des, iar pentru cele din intersecția menționată nu există piese de schimb deoarece sunt cele mai vechi semafoare din municipiu.

  
Advertisements

Related posts

Alertă la barajul de la Stânca Costești!

Redacția

Program de finanţare pentru sisteme de încălzire moderne: panouri solare şi aparate de aer condiţionat

Ema Roman

De ce nu se vor deschide restaurantele după 15 iunie? Explicația ministrului Nelu Tătaru

Redacția
Încarcă...