RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Maia Sandu: ”Zi istorică pentru Moldova: Consiliul European ne-a oferit statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a reacționat pe Facebook la scurt timp de la aflarea veștii că țara sa, alături de Ucraina, au obținut statutul de țară candidat la Uniunea Europeană. ”Zi istorică pentru Moldova: Consiliul European ne-a oferit statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană”, a scris aceasta pe Facebook. 

”Zi istorică pentru Moldova: Consiliul European ne-a oferit statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. Pornim pe drumul spre UE, care va aduce moldovenilor mai multă bunăstare, mai multe oportunități și mai multă ordine în țara lor.

Avem în față un drum complicat, care va cere multă muncă și efort – și pe care suntem pregătiți să-l parcurgem, împreună, pentru a asigura cetățenilor un viitor mai bun. Moldova are viitor, în Uniunea Europeană!”, este mesajul postat de Maia Sandu pe Facebook.

Anunțul privind acordarea statutului de țară candidat la Uniunea Europeană pentru Republica Moldova și Ucraina, a fost făcut în această seară de președintele Consiliului European, Charles Michel, pe Twitter, în urma unui summit care a avut loc astăzi la Bruxelles.

  

„Consiliul European tocmai a decis statutul de candidat UE pentru Ucraina și Moldova.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO | Cutremur puternic în Columbia. Seismul, surprins în direct, în timpul unei emisiuni TV

Redacția

Vaccinarea anti-COVID devine obligatorie pentru personalul sanitar din Ungaria

Redacția

Liderul planetei e la plajă. Joe Biden și-a început vacanța de 10 zile în Delaware. Președintele SUA a stat aproape jumătate din mandat în vacanță

Redacția
Încarcă...