NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Mai sunt doar cinci locuri disponibile pentru copiii din medii defavorizate, la centrul after-school al Asociației „Lumină și Dar”

Reprezentanții Asociației „Lumină și Dar” au anunțat astăzi că, în cadrul programului gratuit after-school mai sunt doar cinci locuri disponibile. Acest program este dedicat elevilor care vin din familii cu posibilități financiare reduse, din Pașcani și împrejurimi.

Centrul after-school beneficiază de sprijin financiar pentru rechizite, materiale didactice necesare, un spațiu recreativ, dar și personal calificat.

Elevii eligibili trebuie să fie de la clasele I-VIII, cu rezultate medii sau excelente. Programul este de la 8.00-16.00 și oferă și o masa caldă pe zi, sprijin prin consiliere psihologică și activități recreative și de petrecere a timpului liber.

Advertisements

Condiții pe care trebuie să le îndeplinească beneficiarii centrului: să aibă 1.000 de lei pe membru de familie (părinți/copii/bunici), condiție obligatorie și situații excepționale (părinți decedați, plecați în străinătate fără a ține legătura cu copilul, familii dezorganizate, monoparentale, abandon, copii din centrele de plasament).

Advertisements
  

Mai multe informații despre centrul after-school puteți obține la unul din numerele de telefon 0766.463.854 (Costea Florentina) sau 0784.172.692 (Gândac Daniel).

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un copil de 8 ani din Iași scrie istoria în lumea șahului

Redacția

Raport al ISJ Iaşi: o şcoală la fiecare şase are toaleta în curte, fără apă

Redacția

Școlile din județul Iași unde elevii au cele mai multe absențe

Redacția
Încarcă...