RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mai mulți tineri au fost prinși în flagrant în timp ce furau cupru din combinatul siderurgic din Galați

Patru bărbați au fost prinși în flgrant în timp ce furau cupru din combinatul siderurgic din Galați. Ulterior, la locuințele acestora și ale unor complici au fost organizate percheziții domiciliare. Prejudiciul este de aproximativ 300.000 de euro.

Polițiștii din Galați au făcut vineri 14 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Acțiunea a avut loc după ce, în cursul nopții dintre joi și vineri, Polițiștii Secției 2 Poliție Galați, cu sprijinul de specialitate al Biroului Operațiuni Speciale, au organizat un flagrant, surprinzând patru bărbați care furau componente din cupru de pe platforma combinatului siderurgic.

Polițiștii au stabilit că în perioada decembrie 2020 – mai 2021, opt bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, ar fi sustras de pe platforma siderurgică componente din metale feroase și neferoase, cabluri electrice și alte bunuri, prejudiciul fiind de aproximativ 300.000 de euro.

  

La percheziții au fost găsite și indisponibilizate bunuri în valoare de circa 100.000 de lei, precum și sumele de 6.000 de euro și 80.000 de lei, potrivit Mediafax.

Cele opt persoane suspecte de comiterea acestor fapte au fost duse la sediul poliției pentru audieri.

digi24

Related posts

Sorin Cîmpeanu anunță că de luni vor merge fizic la școală 90% din elevi și preșcolari

Redacția

Noi discuții despre Ucraina la Malta, fără Rusia și China

Redacția

Important lider AUR, discurs revizionist, fiind cerută alipirea unor regiuni din Ucraina. Poziționarea, asemănătoare cu a senatoarei Șoșoacă

Redacția
Încarcă...