RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Mai multe persoane din judeţul Iaşi au rămas blocate în propriile locuințe. O persoană a fost găsită moartă în casă

Intervenții mai puțin obișnuite ale pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași. Câțiva ieșeni au rămas blocați în propriile locuințe, iar pompierii au fost nevoiți să intre forțat în casele lor

Situații extreme în ultimele zile în județul Iași. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Mihail Grigore Sturdza” au fost nevoiți să intervină în câteva localități pentru a intra forțat în casele unor persoane.

Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în oraș, pe strada Brăiești, pentru degajarea unei persoane dintr-o râpă. Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiu, pe strada Ciurchi, pentru deblocarea ușii unui apartament proprietate individuală. După pătrunderea în apartament, locatara, o femeie în vârstă de 81 ani, a fost găsită în stare conștientă, căzută pe pardoseală. Aceasta a fost preluată și transportată la unitatea de primire urgență de către echipajul de prim-ajutor calificat.

Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiu, pe Aleea Basarabi, pentru deblocarea ușii unui apartament proprietate individuală. După pătrunderea în apartament, locatara apartamentului în vârstă de 25 ani a fost găsită conștientă, cu afecțiuni psihice. Aceasta a fost preluată și transportată la unitatea de primire urgență de către echipajul de prim-ajutor calificat”, au menționat reprezentanții ISU Iași.

  

Pe lângă aceste intervenții, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiu, pe strada Tabacului, pentru deblocarea ușii unui apartament proprietate individuală. După pătrunderea în apartament, proprietara în vârstă de 66 de ani a fost găsită, din nefericire, decedată. Aceasta a fost predată apoi echipajului de poliție sosit la locul intervenției.

Intervenții peste intervenții

Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiu, pe strada Stejar, pentru deblocarea ușii unui apartament proprietate individuală. După pătrunderea în apartament, locatara în vârstă de 41 de ani a fost găsită conștientă, cu afecțiuni psihice. Aceasta a fost preluată și transportată la unitatea de primire urgențe de către echipajul de prim-ajutor calificat.

„Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiu, pe Șoseaua Bucium, pentru deblocarea ușii unui apartament proprietate individuală. După pătrunderea în apartament, împreună cu rude ale proprietarului, acesta a fost găsit conștient cu probleme psihice. De asemenea, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiu, pe Șoseaua Bucium, pentru deblocarea ușii unui apartament proprietate individuală. După
pătrunderea în apartament a fost permis accesul proprietarei în locuință. Aceasta a încuiat din greșeală ușa apartamentului și lăsase plita electrică în funcțiune”
, au mai spus cei de la ISU Iași.

Pompierii au efectuat și o misiune de asanare și distrugere a elementelor de muniție neexplodată sau nedezactivată. Astfel, echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Balș, pentru ridicarea unui proiectil perforant calibru 75 milimetri dintr-o gospodărie. Suprafața asanată a fost de 500 de metri pătrați.

bzi

Related posts

Primarul municipiului nu se dezminte! A parcat mașina pe trotuar, în cartierul Micro

Marius Parteni

Bătrâni purtaţi pe drumuri: Problemele de fond funciar nu au rezolvare la Primăria Paşcani!

Ema Roman

Ați putea trăi cu 300 grame de mâncare pe zi? Este foamete în Coreea de Nord

Redacția
Încarcă...