RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceriSocial

Magazinele nu vor fi închise în weekend ! Ciolacu: Din toate semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu e oportun

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu e oportun”.

„Vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică: cel legat de programul magazinelor și închiderea magazinelor la sfârșit de săptămână. Din toate semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu e oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Din câte îmi aduc aminte, au fost închise piețe în pandemie sau a fost pus orar la magazine. Vreau să vă anunț că nu mai suntem în acea etapă”, a afirmat premierul Ciolacu.

Solicitarea închiderii supermaketurilor în weekend a venit, săptămâna trecută, de la proprietarii de mici magazine. Inițial, premierul Ciolacu a spus că ideea va fi analizată.

În urmă cu câteva zile, mici retaileri au anunțat că, într-adevăr, închiderea totală a marilor magazine în weekend nu se poate face  și au propus reducerea programului acestora până la ora 13.00, justificând cu nevoia angajaților din supermarketuri și malluri de a sta cu familiile lor.https://www.g4media.ro/breaking-magazinele-nu-vor-fi-inchise-in-weekend-ciolacu-din-toate-semnalele-primite-din-randul-societatii-rezulta-clar-ca-nu-e-oportun.html

  

Related posts

Finanțele revin cu proiectul de transformare a programului „Prima casă” în „O familie, o casă”

Redacția

Ucrainenii raniti grav in accidentul de la Miroslovesti vor fi operati din nou

Redacția

Românii care au un CARD DE CREDIT sunt vizaţi de această lege. Băncile sunt OBLIGATE să facă acest lucru

Redacția
Încarcă...