NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Luptător al S.A.S. Iaşi medaliat cu aur la un campionat naţional de arte marţiale

Zilele trecute, la Bucureşti a avut loc competiţia de arte marţiale ADCC România Open 2022, unde a participat şi Robert, un luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, care a ocupat primul loc de pe podium.

Astfel, colegul nostru Robert, a obţinut medalia de aur la această competiţie sportivă naţională, la arte marţiale – Jiu Jitsu Brazilian, categoria Men Beginner: -100 kg.

Poliţistul spune: Mă simt privilegiat să pot îmbina cariera sportivă cu activitatea profesională. Aptitudinile dobândite pe parcursul carierei mele de sportiv mă sprijină în orice provocare pe care o întâlnesc în misiunile de poliție, îmi oferă stăpânire de sine, disciplină, abilitatea de-a mă adapta în orice situație și mult tact. Este o bucurie să pot contribui la eficiența activității structurii din care fac parte, atât eu cât si colegii mei, beneficiind de un sprijin constant din partea conducerii S.A.S. în pregătirea noastră sportivă.

Advertisements

Reamintim că, Robert a obţinut titlul de campion naţional la Box în anul 2018 și titlul de campion european la Kick boxing în anul 2012.

Advertisements
  

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi l-a felicitat pentru rezultatele obţinute la acest concurs.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cerșetoria din Pașcani vânată și pedepsită de polițiști

Redacția

Pășcăneni identificați având cărțile de identitate expirate

Răzvan Grecu

FABRICA de PERMISE de la Suceava. Cum promovau examenul analfabeții

Redacția
Încarcă...