RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Luni și marți ApaVital întrerupe furnizarea apei potabile în anumie zone din Pașcani

ApaVital sistează luni și marți programul de furnizare a apei potabile către o parte din utilizatorii serviciilor din Pașcani. Scopul este realizarea unor lucrări de branșamente și remedierea unor avarii.

La Pașcani, în scopul realizării unor lucrări la branșamentul unui bloc din strada Moldovei (Pașcani), luni 11 martie 2019, în intervalul orar estimat 08.30 – 15.30, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe străzile Moldovei (parțial, respectiv blocurile U1, U2, U3 și Moldova), Culturii, Traian Vuia, Garabet Ibrăileanu, Mihail Sadoveanu și Decebal din municipiul Pașcani.

Marți, 12 martie 2019, în intervalul orar estimat 08.00 – 22.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe strada Abator din municipiul Pașcani.

  

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969. 

 

Informațiile referitoare la sistarea apei ne sunt furnizate de operatorul ApaVital.

Related posts

Concurs de angajare la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani

Ema Roman

Pașcani: Cumpărături pe ultima sută de metri. Bradul de Crăciun, la preţuri între 20 şi 100 lei

Ema Roman

Experții avertizează că mesajele șterse din WhatsApp pot fi reconstruite

Redacția
Încarcă...