RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

“Luna plantarii arborilor” la Palatul Cuza

Sâmbata, 29 martie 2014, începând cu ora 9.00, la Palatul Al. I. Cuza de la Ruginoasa, obiectiv aflat în subordinea Complexului Muzeal National Moldova (CMNM) Iasi, se va derula activitatea de plantare a 200 de pini argintii în parcul muzeului.

Acest proiect se deruleaza in parteneriat cu Directia Silvica – Ocolul Silvic Pascani, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ), Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF), Camera Agricola Judeteana (CAJ) si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Ion Ionescu de la Brad.

“Actiunea se desfasoara în cadrul «Lunii plantarii arborilor», prilejuita de Ziua Internationala a Padurilor, cu scopul de a educa si constientiza comunitatea locala privind protectia mediului si totodata de a reaminti importanta si numeroasele beneficii aduse de padure. La acest eveniment vor participa reprezentanti ai ONG-urilor, alaturi de un numar mare de voluntari din rândul elevilor, studentilor, ce vor contribui la reusita acestei ample activitati de împadurire. Aceasta initiativa va contribui în mod spectaculos la reamenajarea din punct de vedere peisagistic a parcului dendrologic al Palatului Cuza de la Ruginoasa”, a precizat dr. Lacramioara Stratulat, manager CMNM.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Viteza și alcoolul au băgat cinci oameni în spital după ce mașina s-a izbit într-o țeavă de gaz

Oana Cordoneanu

Cât costă şcoala de şoferi în 2023. Trebuie să faci minim 30 de ore de conducere cu instructor

Redacția

Intervenție a pompierilor pășcăneni la un bloc din deal. Bărbat găsit mort în casă! (VEZI FOTO-VIDEO)

Răzvan Grecu
Încarcă...