NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ludovic Orban: Trecem de la stare de alertă la stare de alertă maximă

Hotărârea de Guvern prin care se pune în aplicare starea de alertă a fost adoptată luni dimineață, pentru a nu fi comentarii și polemici privind starea de alertă, a declarat premierul Ludovic Orban. 

Pentru a nu avea niciun fel de comentarii și polemică privind starea de alertă, pentru ca lucrurile să fie clare și să nu avem foarte multe dispute, decizia de a institui starea de alerta prin HG în conformitate cu prevederile legii e decizia adoptată.

Anterior, am convocat Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Am luat hotărârea 25 a Comitetului ca fundament pentru hotărârea de guvern.

Odată cu adoptarea HG continuăm starea de alertă instituită, dar, ca să am o exprimare plastică, trecem de la stare de alerta la stare de alertă maximă, pentru că legea ne conferă toate pârghiile și instrumentele pentru a asigura respectarea măsurilor, a regulikor stabilite pentru a apăra sănătatea și viața oamenilor, a spus Orban.

  

DIGI24

Advertisements

Related posts

3.200 de lei încasările la ștrand în weekendul trecut. Astăzi acesta s-a redeschis

Răzvan Grecu

Parlamentarii de Pașcani anunță deblocarea investiției de la Barajul Lunca. Un ministru din cabinetul Ponta așteptat zilele viitoare să viziteze obiectivul

Marius Parteni

Dovada că Dumitru Pantazi încalcă legea pentru a proteja interesele firmei sale! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...