NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ludovic Orban: Trecem de la stare de alertă la stare de alertă maximă

Hotărârea de Guvern prin care se pune în aplicare starea de alertă a fost adoptată luni dimineață, pentru a nu fi comentarii și polemici privind starea de alertă, a declarat premierul Ludovic Orban. 

Pentru a nu avea niciun fel de comentarii și polemică privind starea de alertă, pentru ca lucrurile să fie clare și să nu avem foarte multe dispute, decizia de a institui starea de alerta prin HG în conformitate cu prevederile legii e decizia adoptată.

Anterior, am convocat Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Am luat hotărârea 25 a Comitetului ca fundament pentru hotărârea de guvern.

Odată cu adoptarea HG continuăm starea de alertă instituită, dar, ca să am o exprimare plastică, trecem de la stare de alerta la stare de alertă maximă, pentru că legea ne conferă toate pârghiile și instrumentele pentru a asigura respectarea măsurilor, a regulikor stabilite pentru a apăra sănătatea și viața oamenilor, a spus Orban.

DIGI24

Advertisements

Related posts

Taxele şi impozitele datorate ANAF nu se pot plăti online

Redacția

Grindină în zona Pașcani! Culturi și drumuri distruse (FOTO-VIDEO)

Redacția

Dezvaluiri SOCANTE din interiorul unei mari companii! Paza ApaVital, în mana penalilor. Apa poate fi oricand contaminata

Redacția
Încarcă...