NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ludovic Orban spune că, la ora actuală, el este premierul desemnat de PNL, conform ultimei decizii din Consiliul Național al partidului

Fostul preşedinte liberal Ludovic Orban spune că, la ora actuală, el este premier desemnat al PNL, conform statutului și în urma ultimei decizii a Consiliului Națoional al partidului, din 2019 când și Klaus Iohannis a fost desemnat candidat pentru un nou mandat la președinția României.

„Conform statutului Partidului Naţional Liberal, premierul desemnat de partid sunt eu. Pentru că premierul trebuie hotărât în Consiliul Naţional al PNL şi singurul Consiliu Naţional care a luat o decizie cu privire la candidatura premierului a fost Consiliul Naţional din 2019, când a fost desemnat şi Iohannis candidat la prezidenţiale. De atunci nu a mai existat o altă decizie”, a comentat Orban, vineri seara într-o emisiune la B1 TV.

Întrebat dacă are în vedere crearea unui nou partid politic, care s-ar numi Forţa Liberală, Orban a răspuns că o va face doar dacă, în urma unei analize, va constata că e absolut necesar.

„Dacă o să iau decizia de a construi o nouă forţă politică, o voi face doar pentru

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Preţurile criptomonedelor au scăzut marţi, iar tranzacţiile au fost întârziate, în ziua în care El Salvator a adoptat bitcoin ca mijloc de plată

Redacția

Valoarea lunară a tichetelor acordate copiilor defavorizați care merg la grădiniță se dublează

Redacția

Ora de vara da ceasurile inainte duminica, 30 martie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site