RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Ludovic Orban în vizită la Pașcani: Electroputere VFU, barajul de la Luncă și Catedrala Crinul Alb au fost obiectivele sale! (Foto)

Ludovic Orban, președintele PNL, a ajuns în această după-amiază la Pașcani în jurul orelor 17.00. A fost întâmpinat de primarul municipiului, Marius Pintilie, cel care este președintele organizației locale, și de Claudiu Bodoașcă, vicepreședinte PNL Pașcani, însoțit de conducerea companiei Electroputere VFU.

Președintele Camerei Deputaților s-a deplasat la sediul societății feroviare unde a fost primit de Consiliului de Administrație al companiei.  Liderul PNL a venit însoțit de deputatul Sorin Năcuță, Alexandru Muraru, președintele interimar al PNL Iași și alți lideri județeni.

După o discuție pe marginea proiectelor de dezvoltare, Orban a urcat în automotorul produs de Electroputere VFU participând la un test pregătit. Liderul PNL a apreciat eforturile companiei și a susținut că este nevoie de continuarea măsurilor de susținere a activității.

A doua oprire a fost  la Complexul Hidroenergetic. Reprezentanții companiei care se ocupă de această lucrare i-au pregătit un scurt istoric al obiectivului de investiții și motivul pentru care lucrările nu sunt continuate.

  

Orban consideră că toți factorii de decizie trebuie să se așeze la masă și să ofere o soluție de continuare a lucrărilor, mai ales ca acest obiectiv poate fi considerat strategic, ar asigura protecția comunităților la inundații, dar și faptul că ar putea fi irigate peste 50.000 de hectare de teren arabil.

Vizita s-a încheiat la Catedrala Crinul Alb din Pașcani, acolo unde a fost primit de protopopul Pavel Postolache.

Înainte de a pleca din Pașcani, Orban și echipa ce l-a însoțit au oprit la o terasă din centrul municipiului.

Related posts

Deputatul Petru Movilă cere soluții pentru Legea salarizării

Redacția

Vasile Sandu a depus jurământul în plenul CJ Iași. Urmează Vasile Anton în CL Pașcani

Marius Parteni

Conferință de presă PNL Pașcani, 19 martie 2024 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...