RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările pentru amenajarea locului de joacă de la Riama au fost scoase din nou la licitație

După ce precedenta licitație a fost anulată din cauza că nu a fost depusă nici o ofertă conformă, Primăria Municipiului Pașcani a lansat o nouă licitație pentru achiziționarea serviciilor de amenajare și dotare a Parcului Riama.


Valoarea investiției este de aproximativ 900.000 de euro cu TVA inclus, iar de acești bani se vor amenaja alei pavate, foișor cu structură din lemn, împrejmuire metalică cu soclu din beton armat, parapeți beton armat, toaletă automată cu autocurățire, mobilier urban și echipamente de joacă și agrement, covor elastic antitraumă, sistem de iluminat, sistem supraveghere video, sistem irigații și amenajare peisagistică.
În evaluarea ofertelor prețul va avea o pondere de 90%, iar garanția oferită va avea o pondere de maxim 10%, în funcție de numărul de luni oferite 36 – 60.


Conform anunțului postat pe plaforma amintită, ofertele pot fi depuse până pe 22 iulie 2024, iar acestea trebuie să aibă o valabilitate până în data de 22 noiembrie 2024. Evaluarea tehnică și financiară a ofertelor este preconizată a fi finalizată până cel târziu la mijlocul lunii octombrie a acestui an.


Proiectul a fost unul care a stârnit discuții aprinse în Consiliul Local Pașcani atunci când a fost aprobat. Opoziția a criticat valoarea acestei investiții și a refuzat să participe la vot, susținând că nu sunt împotriva acestei investiții.
De partea cealaltă, consilierii din alianța PNL – Pro România, au votat pentru această investiție.

  

Related posts

Lucrările de alimentare cu apă și rețea de canalizare sunt în plină desfășurare la nivelul municipiului Pașcani

Marius Parteni

Veste TERIBILĂ pentru românii din Marea Britanie şi pentru cei care plănuiau să plece acolo

Redacția

Pintilie a verificat astăzi în teren situația a două licee din municipiu și a lucrărilor de la Palatul Cantacuzino

Iulia Huțanu
Încarcă...