NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările de reparații la strada Grădiniței vor fi reluate în maxim două săptămâni de zile

Lucrările de reparații și întreținere a străzii Grădiniței au fost sistate de la începutul săptămânii. Ele ar urma să fie reluate în maxim două săptămâni de zile.

Reparația străzii și turnarea stratului de asfalt s-au oprit la intrarea pe pasajul rutier peste calea ferată. Explicațiile celor din Primărie sunt următoarele:

“Pe Grădiniţei vor continua lucrările, de acolo de unde au rămas până la fabrici. Momentan firma care se ocupă de lucrări face planul de acţiune. Fiind stradă mai largă, urmează niște măsurători.  Se preconizează că în două săptămâni vor fi reluate lucrările pe acest tronson de drum”, ne-a declarat Dana Ursuleasa din partea Biroului de Presă din cadrul Primăriei Pașcani.

Weekend-ul ce a trecut a fost unul de coșmar pentru șoferi, din cauza restricțiilor impuse. Poliția Locală a aplicat zece sancțiuni celor care nu au respectat indicatoarele rutiere de interzicere.

Pe rețelele de socializare au fost cerute indicatoare care să indice rutele alternative pentru șoferii care tranzitau municipiul.

loading...
Advertisements

Related posts

Dialog halucinant între editorul NewsPascani.com și primarul Dumitru Pantazi cu privire la modul în care AgroComplex Lunca a închiriat terenul pe care trebuia amenajat noul cimitir:„Când să se facă licitația?Ăăă, înainte de a fi semnat contractul?”(VIDEO)

Redacția

La „Paşapoarte“, programările online au ajuns deja până la toamnă

Redacția

Doua drumuri judetene sunt in continuare blocate de nameti

Redacția
Încarcă...