NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările de asfaltare a străzilor din cartier vor fi reluate

Se va lucra de zor în zilele ce urmează pentru asfaltarea a două străzi din municipiu. Este vorba despre Strada Sportului care va fi asfaltată integral și Strada Aleea Ștefan cel Mare care va fi asfaltată pe o distanță de 5655 mp. Societatea care se va ocupa de aceste lucrări este Enviro Construct, iar valoarea contractului este de 2,4 milioane de lei.

 

 “Incepând de marți, 12.04.2016, societatea Enviro Construct a reluat lucrarile de asfaltare din cadrul contractului semnat anul trecut cu Primaria Municipiului Pascani in valoare de 2,4 milioane de lei.Firma a inceput ridicarea cotelor canalelor pe doua strazi, Strada Sportului – ce va fi asfaltata pe distanta ei de 4548 mp si Strada Aleea Stefan cel Mare pe o distanta de 5655 mp. În total firma are de realizat 28 de obiective pe raza municipiului, jumatate dintre ele fiind făcute în anul 2015”, se arată în comunicatul de presă emis de purtătorul de cuvânt a municipalității.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Concurs pentru ocuparea postului de secretar la Primăria Sirețel

Oana Cordoneanu

„Colectează selectiv”! O nouă campanie anunțată de Primărie, în loc de pubele moderne și condiții civilizate de colectare!

Marius Parteni

Toți cei care vin din străinătate intră în autoizolare. Autoritățile îi vor verifica de mai multe ori pe zi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site