NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrări în stand by la o stradă distrusă din municipiu

Aleea 22 Decembrie, cea care înconjoară Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” din municipiu, aşteaptă de luni bune să fie reparată, iar după cum declară reprezentanţii Primăriei, ar avea şi şanse.

 

 

Aflată într-o stare deplorabilă, strada este de evitat pentru toţi şoferii, mai puţin de cei care locuiesc acolo şi nu au de ales. Mai mult, în zonă este şi Liceul “Mihai Busuioc”,  în faţa căruia se află adevărate cratere.

Am cerut un punct de vedere din partea reprezentanţilor Primăriei, despre această situaţie, ocazie cu care am aflat că pe acest tronson sunt prinse nu una, ci două tipuri de lucrări. Este vorba despre o intervenţie la reţeaua de apă şi canalizare, şi o alta ce urmează să fie executată de societatea care a câştigat contractul de asfaltare de parcări şi alei dintre blocuri.

“Pentru Aleea 22 Decembrie, stradă ce înconjoară Liceul Mihai Busuioc, sunt prinse două tipuri de lucrări. Cei de la ApaVital vor să intervină pe partea de apă şi canalizare. În acelaşi timp, există licitaţia câştigată de cei de la Enviro anul trecut, care au prinsă şi această stradă ce urmează să fie asfaltată. Rămâne de văzut dacă se vor putea face lucrări de apă şi canalizare, pentru a nu mai fi nevoie să se intervină pe acea locaţie”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Conform spuselor purtătorului de cuvânt al instituţiei, urmează să se decidă dacă cele două lucrări vor fi executate într-o logică firească, sau se va asfalta şi mai apoi se va sparge strada pentru a se interveni la canalizare, aşa cum se întâmplă frecvent în oraşul nostru. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pantazi ironic la falimentul PSA: Administratorul special al fostului operator de apă a fost desemnat

Marius Parteni

OPC caută doi comisari. Zeci de posturi sunt scoase la concurs la stat

Redacția

Ploi şi temperaturi scăzute în toată ţara, de marţi până joi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site