NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Lucrări de reînnoire a îmbrăcămintei rutiere, în valoare de 430.000 lei! Deocamdată nu se știe ce străzi vor fi reparate!

Primăria Municipiului Pașcani și-a actualizat zilele trecute programul anual de achiziții. Una dintre noutăți este achiziționarea, în luna septembrie, a lucrărilor de reînnoire a îmbrăcămintei rutiere. Vor beneficia de aceste lucrări 8.000 de metri pătrați de stradă, iar valoarea contractului  este de maxim 430.000 de lei.

Dana Ursuleasa, purtătorul de cuvânt al municipalității, a  răspuns pentru NewsPascani.com că deocamdată nu s-a hotărât care sunt străzile care vor fi reparate.

„Urmează să stabilim care sunt străzile ce vor beneficia de aceste lucrări”, a declarat Dana Ursuleasa, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Această situție nu pare a fi una tocmai în regulă, pentru că în conformitate cu prevederile legii, achizițiile publice se fac în baza unui referat de specialitate care identifică în mod clar lucrările ce urmează a fi făcute. Practic acum, municipalitatea achiziționează niște lucrări de reparații, însă nu știe deocamdată ce vrea să repare!

Advertisements

Related posts

Atenţie la sobele din locuinţe, pot fi un ucigaş tăcut! Peste 500 de locuinţe au fost distruse de incendii

Redacția

Demolarea ITRD Pașcani! Legalitatea operațiunii și preluarea unor deșeuri periculoase verificate de Garda de Mediu

Marius Parteni

Avertizare meteo. Cod galben de ploi și vânt puternic în mare parte din țară

Redacția
Încarcă...