RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Lucian RUSU: Nu putem vorbi de dezvoltarea județului Iași, fără investiții masive în municipiul Pașcani (P)

Administrația liberală a investit cu prioritate în dezvoltarea județului nostru, prin modernizarea infrastructurii rutiere, a infrastructurii de apă și canalizare, înființarea rețelelor de gaze naturale, educație, cultură sau sănătate.

Dar nu putem vorbi de dezvoltarea județului Iași, fără investiții masive și în municipiul Pașcani. Iar astfel de investiții sunt în derulare, precum cele de la amenajarea Hidrotehnică de la Lunca Pașcani sau construcția celui mai mare nod rutier la intersecția autostrăzilor #A7 cu #A8.

Mă bucur că am luat parte săptămâna trecută alături de colegii mei la semnarea contractului pentru modernizarea drumului județean DJ208I care face legatura dintre Blăgești, Crivești și până la Vânători.

Deasemenea Parcul Industrial de la Pașcani construit de Consiliul Județean va reprezenta un punct strategic pentru toate investițiile din perioada următoare.

  

Printr-un parteneriat solid între Guvernul României, Consiliul Județean și Primăria Pașcani practic se va deschide harta investitorilor și antreprenorilor care vor transforma județul Iași într-un model de dezvoltare durabilă și competitivă.

Related posts

Ambasadorul Andrei Muraru începe turneul 50 States, One Community, în comunitățile românești din SUA (P)

Redacția

De 1 iunie, copiii sunt aşteptaţi să-şi sărbătorească ziua la subunitatea de pompieri Pașcani

Redacția

Alexandru Muraru: AUR pune semn de egalitate între politica Uniunii Europene și invazia rusă din Ucraina care a condus la moartea a mii de civili (P)

Redacția
Încarcă...