RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Lucescu, după 1-2 cu Barcelona: Am fi meritat o remiză

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat că echipa sa, Dinamo Kiev, ar fi meritat o remiză în meciul cu FC Barcelona, din Liga Campionilor.

“Am făcut un joc bun, dar din păcate am început meciul prost. I-am permis adversarului să se apropie de careul nostru şi am comis un fault, ceea ce a dus la un penalti. Când vine vorba de Messi, este foarte dificil să-l blochezi. După cum mi-au spus asistenţii mei, penaltiul nu a fost acordat corect. După aceea am început să jucăm mult mai bine, am avut multe ocazii de a marca, au existat ieşiri individuale, dar lipsa de experienţă a jucat un rol important şi nu am putut fructifica momentele bune. Cred că am fi meritat cel puţin o remiză, dar având în vedere condiţiile în care ne-am regăsit, sunt mulţumit de jocul băieţilor. Vreau să remarc debutul portarului Neşeret, care a avut intervenţii fantastice şi care a dat încredere echipei. A fost un debut foarte bun pentru el, în condiţiile în care ceilalţi doi portari – Buşan şi Boiko – au lipsit din cauza Covid-19”, a declarat Lucescu.

FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Dinamo Kiev, în etapa a III-a a Grupei G a Ligii Europa. Au marcat: Messi ‘5 (p), Pique ’65 / Ţigankov ’75. Dinamo Kiev nu a putut conta la acest meci pe 13 jucători, dintre care nouă, inclusiv mijlocaşul Tudor Băluţă, sunt infectaţi cu noul coronavirus.

ziarul de iasi

  

Related posts

Primul meci al echipei de volei feminin a CSM Pașcani (GALERIE FOTO)

Carmen Bălăceanu

Multe medalii pentru sportivii de la Long Ho Pașcani, la europenele din Germania!

Marius Parteni

Digisport.ro, record absolut de trafic în categoria site-urilor cu profil sportiv în 2021: peste 924 milioane de afișări

Redacția
Încarcă...