RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Lovitura lui „Dorel“ de la mascați: Au greșit o adresă și au intrat peste o femeie cu doi minori

Clipe de groază pentru o mamă și cei doi copii ai ei, de 8 și 10, care s-au trezit în această dimineață cu mascații în casă. Strigătele, caguliștilor i-au trezit din somn pe micuți care s-au refugiat plângând în camera mamei lor. Au urmat bătăi violente în ușa de la intrare. iar apoi caguliștii au năvălit în casă.

„Nu știam ce să fac, le-am dat actele, le-am spus că este o greșeală, dar tot insistau cu mandatul de percheziție, copiii plângeau. Cei mici erau foarte speriați. Am chemat Ambulanța au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni… intră și ne omoară iar apoi își cer scuze. Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum mă cheamă, ei nimic strigau continuu ‘Unde-i, undei?’ și-mi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută”, a declarat mama copiilor.

Descinderea oamenilor legii, autorizată de Tribunalul Brașov în viza pe un brașovean învinuit de constituire de grup infracțional și infracțiuni informatice. După lămurirea lucrurilor, mascații și-au mutat percheziția la corpul de casă corespunzător.

sursa www.bzi.ro

  

Related posts

Pericol de explozie în județul Neamț: O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în comuna Secuieni

Redacția

Accidentul cu trei victime de la Ruginoasa, surprins într-un live pe Facebook (VIDEO)

Redacția

Un pășcănean s-a plâns la CEDO că ar fi fost provocat de polițiști să vândă droguri

Redacția
Încarcă...