RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Lovitură cruntă pentru managerul Pânzaru. Hoții i-au sustras o mare parte din economii

Spărgătorii de mașini au prejudiciat serios bugetul familiei managerului de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Vineri, 7 octombrie, geamul uneia dintre mașinile aparținând lui Costică Pânzaru, a fost spart. Din interior hoții au sustras o borsetă, în care se afla o sumă considerabilă de bani.

 

 

  

Mașina managerului era parcată pe o stradă din Iași. Conform unor informații ar fi vorba despre un imobil unde locuiește fiica managerului.

Costică Pânzaru a constatat în jurul orelor 18.00 faptul că unul din geamurile mașinii Mazda CX5, este spart. Din aceasta lipsea o borsetă în care se aflau peste 7.000 euro, conform informațiilor oferite de Biroul de Presă din cadrul IPJ Iași.

Cel care a anunțat incidentul prin apel la 112 a fost un bărbat de 63 ani, iar inițialele după numele de familie și prenume oferite de biroul de presă sunt cele ale managerului. Contactat telefonic pe marginea acestui subiect Pânzaru a spus: “Ce treabă aveți dumneavoastră cu viața mea personală? Ce treabă are viața mea privată cu presa? Vorbiți cu cei de la IPJ Iași”, ne-a declarat Costică Pânzaru, director Spitalul Municipal Pașcani. 

Menționăm faptul că autoturismul Mazda CX5 apare în declarația de avere a managerului unității medicale din Pașcani, ca fiind achiziționat în anul 2016.

În acest caz Biroul de Investigații Criminale din cadrul Secției 2 Poliție Iași a început o anchetă pentru a identifica autorii.

 

 

 

Related posts

Membrii SANITAS, în greva japoneză

Redacția

GRAFIC. Evoluția cazurilor de COVID-19 în România: Numărul de noi infectări vs. pacienți vindecați. Raport schimbat în ultimele zile

Redacția

Spre sfârșitul lunii aprilie începe vaccinarea la medicii de familie, fără programare în platformă

Redacția
Încarcă...