RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Locuri de muncă vacante în cadrul Primăriei Pașcani

 Primăria municipiului Pașcani a scos la concurs patru posturi vacante. Acestea sunt: consilier, clasa I, gradul profesional asistent și  inspector, clasa I, gradul profesional asistent în cadrul   Serviciului de Cadastru, Fond Funciar, Consultanţǎ Agricolǎ. Iar celelalte două sunt muncitor necalificat , treapta I şi un post de maistru, treapta II.

Probele stabilite pentru concurs: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviu.Pentru cele două posturi în cadrul Serviciului de Cadastru, Fond Funciar, Consultanţǎ Agricolǎ proba scrisă se va desfăşura la sediul Primăriei municipiului Paşcani în data de 24.03.2020 la ora 10,00. Interviul  va avea loc tot la sediul administrației locale în maxim 5   zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul instituţiei în termen de 20 zile de la data publicării anunţului pe site-ul instituţiei, respectiv de pe 21.02.2020 pânã la data de 11.03.2020( inclusiv), ora 15,30.

Pentru posturile de muncitor necalificat , treapta I şi un post de maistru, treapta II , primăria Pașcano organizează concurs de recrutare în data de 18.03.2020, la ora 10,00 – proba scrisă şi  în termen de maxim 4 zile lucratoare de data susţinerii probei scrise – interviul .

Probele stabilite pentru concurs: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisã şi interviul.

  

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul instituţiei în termen de 10 zile lucrãtoare de la data afişãrii anunţului (pânã la data de 04.03.2020, inclusiv, ora.15,30).

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0232/762300, interior 111-  compartiment Management Resurse Umane.

Related posts

Suspiciuni de fraudă la un concurs organizat de Primăria Pașcani

Marius Parteni

ApaVital continuă să amplaseze conducte de distribuție a apei în suburbia Blăgești

Marius Parteni

ANM: Vremea de Rusalii 2018

Redacția
Încarcă...