NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Locuri de munca pentru pascaneni in afara granitelor tarii

Pascanenii in cautarea unui loc de munca au posibilitatea de a aplica pentru unul dintre cele 10 posturi de muncitori calificati sau necalificati in domeniul forestier. Cei interesati de asemenea job-uri trebuie sa stie faptul ca se lucreaza in domeniul exploatarilor forestiere, la taierea ierbii si amenajarea padurilor din Austria si Germania.

Muncitorii trebuie insa sa aiba cel putin cunostinte medii in domeniu si sa cunoasca limba germana. Oferta locurilor de munca este lansata prin intermediul Programului EURES, promovat pe plan local de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi. Veniturile pentru cei interesati sunt acceptabile, tinand cont de nivelul de trai scazut din Pascani. Salariul oferit este de 1.300 de euro net pe luna, si se mai ofera si cazare, echipament de lucru, accesorii pentru lucru, autoturism pentru deplasari, inclusiv combustibil si service. Contractul de munca se incheie pe o perioada de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire de inca 3 luni. Cei interesati de astfel de locuri de munca pot primi mai multe informatii la sediul Agentiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca Pascani (ALOFM).

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Solicitanții de ajutoare pentru montarea de centrale, avertizați de Primăria Pașcani

Marius Parteni

Altarul de vară din Parohia Poienița va fi sfințit de ÎPS Teofan

Oana Cordoneanu

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” și casa praznicală din Cristești au fost distruse noaptea trecută în urma unui incendiu provocat de un trăsnet (FOTO-VIDEO)

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site